Välj en tjänst

Basforskning, 1-5 generationer
Den vanligaste och mest efterfrågade forskningen. Här tar jag fram anorna i så många generationer som du själv väljer, dock max 5 stycken. I mån av tillgängliga uppgifter får du namn, födelsedata (datum och plats), dödsdata (datum och plats) samt källhänvisningar. Observera att antal personer är maxantal, jag kan inte garantera att det går att hitta samtliga anfäder och anmödrar. Ibland har kyrkoarkiv brunnit och källorna saknas, ibland – rätt ofta! – är fadern okänd i kyrkboken. I sådana fall reduceras kostnaden med 50 kr per saknad person.

Fördjupad forskning
Önskar du mer information som till exempel dödsorsak, syskon, bostadsorter, dopdatum, faddrar, vigseluppgifter, ytterligare generationer, personutredningar (att följa en person från vaggan till graven) etc, kan jag fördjupa forskningen per person. Då behöver du specificera vad du vill ha, och även här reserverar jag mig för att jag kanske inte får tag på alla önskvärda uppgifter

Det här får du
I leveransen ingår en antavla och personakter, allt levereras digitalt. Önskar du att också få en gedcomfil (för att föra över till ett släktforskningsprogram) tillkommer 150 kr. Se exempel på en antavla under prislistan nedan.

Observera att forskningen jag erbjuder endast omfattar Sverige.

Prislista (alla priser inklusive moms):

1 generationUpp till 3 personer
(inklusive probanden)
300 kr
2 generationerUpp till 7 personer
(inklusive probanden)
700 kr
3 generationerUpp till 15 personer
(inklusive probanden)
1 500 kr
4 generationerUpp till 31 personer
(inklusive probanden)
3 500 kr
5 generationerUpp till 63 personer
(inklusive probanden)
7 500 kr
Fördjupad forskningStartavgift, inkl. en timmes forskning
Därefter, per timme
600 kr
450 kr
GedcomfilFör att föra över uppgifterna
till ett släktforskningsprogram
150 kr

Exempel på komplett antavla med en proband och fyra generationer Observera att det inte alltid går att får fram samtliga personer i varje generation.

Jag samarbetar med Hitta pappa – DNA-detektiven som kan hjälpa dig hitta okända släktingar med hjälp av DNA. Läs mer: www.hittapappa.se