Presentkort

Köp ett presentkort
Ett bra gåva till den som har allt! Att ge bort ett stycke släktforskning är något alldeles unikt. Bestäm dig för värdet på presentkortet, exempelvis motsvarande värdet av något av de paket som erbjuds under Välj en tjänst. Mejla mig på dinslakt@mariabjorkman.se om vad du önskar, så får du sedan ett numrerat presentkort via mejl i pdf-format, för dig att skriva ut.

Har du fått ett presentkort?
Skicka ett mejl till dinslakt@mariabjorkman.se med numret på presentkortet samt dina kontaktuppgifter, så får du instruktioner om vilka uppgifter jag behöver för att kunna starta. Du kan fundera på vilken person du vill att forskningen ska utgå från. Forskningen omfattar endast Sverige, och startpersonen – probanden – bör vara född på 1900-talet. Jag kan inte garantera att varje generation blir helt komplett med samtliga personer, det händer att personer saknas i kyrkböckerna av olika skäl. Läs mer under Så här går det till och Välj en tjänst.


Jag samarbetar med Hitta pappa – DNA-detektiven som kan hjälpa dig hitta okända släktingar med hjälp av DNA. Läs mer: www.hittapappa.se