Så här går det till

Alla priser är inklusive moms.

Du gör din beställning via “Beställning och kontakt” här ovan. Önskar du fördjupad forskning behöver du specificera vad du vill att jag ska leta fram.

Efter att jag fått din beställning bekräftar jag via mejl när jag beräknar påbörja arbetet. Efter det datumet går det inte att ångra beställningen. Efter slutförd forskning får du allt material digitalt, också via mejl (inga fysiska försändelser förekommer) tillsammans med faktura. Du betalar alltså ingenting i förväg.

Forskningen omfattar endast Sverige, och startpersonen – probanden – bör vara född före år 1951. Skälet är att personuppgifter har en sekretesstid på 70 år, och det är alltså svårt att hitta relevanta och fullödiga uppgifter för senare födda personer. Jag använder primärkällor så långt möjligt för kvalitetens skull, men kan inte ta ansvar för uppgifternas riktighet. Jag kan heller inte garantera att varje generation blir helt komplett med samtliga personer, det händer att personer saknas i kyrkböckerna av olika skäl.