Hej, det är jag som är din släktforskare!

Maria Björkman heter jag, som erbjuder den här tjänsten som din släktforskare. Jag är en hängiven och självlärd släktforskare, som har ägnat åtskilliga timmar åt forskning på min egen och min mans släkt. Jag har tillgång till de program och abonnemang som krävs för att få fram de uppgifter som går att få fram, och jag tycker det vore roligt att fler kunde komma i åtnjutande av det.

Mitt intresse för släktforskning började när jag var barn, då min morfars far berättade för mig – när vi båda satt i hängmattan på landet, faktiskt – om sina förfäder så mycket han kände till. Hans berättelser eggade min fantasi och väckte mitt intresse, och när jag blev gammal nog att undersöka själv visade det sig att han hade järnkoll ända tillbaka till sin farfarsfar.

Sen har jag liksom aldrig slutat, att släktforska är fullständigt uppslukande. Och därför har min tanke väckts, att jag ju faktiskt kan dela med mig av det jag lärt mig och låta fler komma åt sina anor med de verktyg jag har. Jag säljer lite av min tid, helt enkelt!

Annars är jag chef och ledare till professionen, bloggare till vardags, jag praktiserar yoga, virkar, läser böcker och är aktiv i sociala medier. Andra intressen är kommunikation och grafisk design. Ja, det är väl en hyfsad sammanfattning av mig.

Arbetet du beställer av mig, genomför jag genom mitt och min mans företag Strömma Idé & Konsult, organisationsnummer 969737-5161. Företaget är godkänt för F-skatt.

——————————————————

Nyfiken på min blogg? Du hittar den på mariabjörkman.se.
Vill du följa mig på Instagram och Twitter, så heter jag @Mariayogini

Men framför allt vill jag att du följer @dinslaktforskare på Instagram, så klart!